Contact

Notarissen Elst
Nieuwe Aamsestraat 77
6662 NK Elst, Nederland
T. 0481-366488
(bereikbaar tussen 8.30 uur en 12.30 uur en tussen 13.30 uur en 17.00 uur)

Vanaf Utrecht (A12) Vanaf Utrecht volgt u de richting Arnhem. Bij het knooppunt Grijsoord neemt u de afslag Nijmegen (A50). Bij het knooppunt Valburg neemt u de afslag Bemmel (A15). Bij het knooppunt Ressen neemt u de afslag Arnhem (A325). Op de A325 neemt u de afslag Elst. Bovenaan de afslag gaat u rechtsaf de Nieuwe Aamsestraat op. Op de rotonde gaat u rechtdoor, daarna ziet u het kantoor aan uw rechterzijde. Om het kantoor te bereiken neemt u de eerstvolgende afslag rechts en daarna direct weer rechts, u rijdt rechtdoor en rijdt automatisch het parkeerterrein op. Bestemming bereikt!

Vanaf Gorinchem/Tiel (A15) Op de A15 negeert u de afslag Elst/Oosterhout en rijdt deze voorbij. Bij het knooppunt Ressen neemt u de afslag Arnhem (A325). Op de A325 neemt u de afslag Elst. Bovenaan de afslag gaat u rechtsaf de Nieuwe Aamsestraat op. Op de rotonde gaat u rechtdoor, daarna ziet u het kantoor aan uw rechterzijde. Om het kantoor te bereiken neemt u de eerstvolgende afslag rechts en daarna direct weer rechts, u rijdt rechtdoor en rijdt automatisch het parkeerterrein op. Bestemming bereikt!

Vanaf Arnhem en Nijmegen (A325) Op de A325 neemt u de afslag Elst. Bovenaan de afslag gaat u rechtsaf de Nieuwe Aamsestraat op. Op de rotonde gaat u rechtdoor, daarna ziet u het kantoor aan uw rechterzijde. Om het kantoor te bereiken neemt u de eerstvolgende afslag rechts en daarna direct weer rechts, u rijdt rechtdoor en rijdt automatisch het parkeerterrein op. Bestemming bereikt!

Vanaf Station Elst gaat u de eerste rotonde rechtdoor, u ziet ons kantoor dan al aan uw linkerzijde, maar u moet doorrijden tot de tweede rotonde. Deze neemt u volledig, zodat u terugkomt op de andere rijbaan, daarna ziet u het kantoor aan uw rechterzijde. Om het kantoor te bereiken neemt u de eerstvolgende afslag rechts en daarna direct weer rechts, u rijdt rechtdoor en rijdt automatisch het parkeerterrein op. Bestemming bereikt!